O nama

Istorija

Istorija

BIROMARKET 024 D.O.O. osnovan je 1995.godine, sa poslovnom idejom iz oblasti servisa, prodaje i dizajnerskih usluga sa uslugama štampe.

  • servisa fotokopirnih aparata, štampača, multifunkcijskih uređaja, skenera, telefona, faksova i ostale
    birotehničke opreme
  • prodaje fotokopir aparata i raznih kancelarijskih uređaja, tonera za njih, laserskih i ink-jet kertridža,
    rezervnih delova
  • fotokopiranja i ostalih usluga štampe, dizajniranja
Creative Shop

Creative Shop

U sklopu BIROMARKET-a 024 2008.godine otvaramo Creative Shop – za proizvodnju i prodaju jedinstvenih poklon proizvoda.

Mi kreiramo i štampamo (fotografije i tekst) na muške, ženske i dečije majice, šolje, puzle, kačkete i još mnogo drugih zanimljivih proizvoda. Za vas pravimo zanimljive proizvode koje možete sami dizajnirati u našem online dizajneru! Brzo i lako!

Tradicija

Tradicija

Tokom 27 godina smo izrasli u uspešnu kompaniju sa 35 radnika, koja je u ovoj oblasti vodeća u širem regionu opštine Subotice, Bačke Topole, Sombora, Kikinde, Sente.

U našoj bazi imamo više stotina zadovoljnih kupaca, opština, mesnih zajednica, škola, fakulteta, privatnih preduzetnika i preduzeća, nevladinih organizacija i udruženja, kompanija koje se bave transportom, uvozom i izvozom, špedicija.

Naša misija i vizija

Naša misija i vizija

Vođeni stečenim iskustvom tokom višegodišnjeg, uspešnog poslovanja BIROMARKET 024 svim potencijalnim i postojecim klijentima, nudi visokokvalitetne usluge i proizvode po najboljim cenama, po povoljnim uslovima i načinu plaćanja kao i po kratkim rokovima isporuke.

Naša vizija je da postanemo lider u proizvodnji i prodaji jedinstvenih proizvoda koje korisnici sami dizajniraju, na moderan, tehnološki napredan ali i jednostavan način. Želimo da proširimo saradnju sa našim partnerima te budemo poznati po visokom nivou kvaliteta proizvoda i usluga.

Naša misija je da omogućimo pojedincima da dobiju jedinstvene proizvode sa dizajnom koji zamisle - brzo i lako.

Jedina želja nam je da zadovoljmo raznovrsne zahteve naših kupaca, poštujući i stepen traženog kvaliteta sa odnosom cena, ne zaboravljajući ni rokove izrade.