You are here

O biromarketu

Osnovan je 1995.godine, sa poslovnom idejom is oblasti:
-    servisa fotokopirnih aparata, štampača, multifunkcijskih uređaja, skenera, telefona, faksova i ostale birotehničke opreme
-    prodaje fotokopir aparata i raznih kancelarijskih uređaja, tonera za njih, laserskih i ink-jet kertridža, rezervnih delova
-    fotokopiranja i ostalih usluga štampe, dizajniranja

Tokom godina smo izrasli u uspešnu kompaniju sa 30 radnika, koja je u ovoj oblasti vodeća u širem regionu opštine Subotice, Bačke Topole, Sombora, Kikinde, Sente. U našoj bazi imamo više stotina zadovoljnih kupaca, opština, mesnih zajednica, škola, fakulteta, privatnih preduzetnika i preduzeća, nevladinih organizacija i udruženja, kompanija koje se bave transportom, uvozom i izvozom, špedicijom.
BIROMARKET 024 svim potencijalnim i postojecim klijentima, nudi visokokvalitetne usluge i proizvode po najboljim cenama, po povoljnim uslovima i načinu plaćanja kao i po kratkim rokovima isporuke. 
Glavnu delatnost – prodaju fotokopir aparata i ostalih kancelarijskih uređaja uvek je podržavala naša servis služba sa zadatkom održavanja opreme u garantnom i vangarantnom roku. 
U našem prodajnom programu za Vaše fotokopir aparate, štampače i druge uređaje raznih brendova, uvek imamo rezervne delove, tonere i prateću opremu. Pomoć Vam možemo nuditi kod aparata raznih brendova, kao što je Canon, Minolta, Epson, Hewlett Packard, Lexmark, Samsung, Ricoh, Toshiba. Serviseri BIROMARKET 024-a tokom cele godine učestvuju na seminarima i obukama, gde se usavršavaju iz oblasti novih rešenja integrisanih proizvoda u poslovni sistem klijenata.
Naš prodajni asortiman smo proširili kancelarijskim materijalom i nudimo Vam sve od olovaka, svesaka, štampanih obrazaca, markera, selotejpa do registratora, fascikli. Imamo široki spektar raznih papira, od običnih, do papira u boji, u rolni, raznih debljina i namena. 
Naša fotokopirnica je prerasla u ozbiljnu štamparsku radionicu u kojoj Vam nudimo idejna rešenja iz oblasti dizajniranja raznih plakata, pozivnica, vizit karti i štampanih materijala. Naš zadatak je da Vam obezbedimo kvalitetnu izradu po konkurentnim cenama.

 Iskustva stečena višegodišnjim uspešnim poslovanjem pomaže stručnom timu BIROMARKET 024-a da zadovolji sva zahteva klijenata i to u najkraćem roku po najpovoljnijim cenama.